Bitza si Kamelia lanseaza single-ul „Dependentza”

3 apr.    1.550     

Bitza feat. Kamelia - Dependentza

Bitza lanseaza noul lui single, „Dependentza”, care promoveaza cel de-al saptelea album al artistului, „Liniste Partea II”. Alaturi de el, invitata pe piesa este Kamelia.
 
Single-ul a fost lucrat in Studio 66, productia si compozitia muzicala fiind semnate de George Hora si Bitza. < < "Am lucrat foarte bine cu George si Kamelia. A fost o energie foarte buna si ne place mult "Dependentza". > >, spune Bitza.
 
< < Chimia cu Bitza in studio a fost una naturala si constructiva. Ne-am cunoscut toti 3 la un concert in Italia si am stiut ca vom face muzica frumoasa impreuna. > >, a completat Kamelia.
Acest single marcheaza si inceputul unei colaborari pe termen lung intre Studio 66 Records si Red Clover Media. Studio 66 Records devine sublabel al casei de discuri Red Clover Media, fiind primul label din afara capitalei.
 
“Dependentza” este o piesa care creeaza dependenta de la prima ascultare. Pentru a fi la curent cu activitatea muzicala a lui Bitza, urmariti fb.com/BitzaRO. Pentru a afla mai multe despre proiectele muzicale ale Kameliei, urmariti fb.com/KameliaOfficial.
 


Tag-uri: Bitza, Dependentza, Kamelia, lansare, Red Clover Media, Studio66,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.527      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii