Bob Dylan lanseaza albumul „Shadows In The Night”

3 feb.    1.525     

Bob Dylan - Shadows In The Night

Primul album lansat de catre Bob Dylan in ultimii 3 ani, „Shadows in the night”, contine 10 melodii produse de catre Jack Frost si este al 36-lea material discografic lansat de catre artist.
 
Anterioarele 5 materiale discografice ale lui Bob Dylan s-au bucurat de succes atat la nivel comercial, cat si in ceea ce priveste critica de specialitate.
 
Albumul „Time Out Of Mind”, lansat in 1997, a primit numeroase premii Grammy, printre care „Albumul anului”, iar „Love and Theft” a continuat succesul inregistrat de catre artist si, pe langa discul de platina, a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria „Best Contemporary Folk album”. Daca Albumul „Modern Times”, lansat in 2006, este unul dintre cele mai populare albume ale lui Bob Dylan si s-a vandut in peste 2,5 milioane de exemplare, albumul „Together Through Life” devine primul album al lui Bob Dylan care debuteaza pe prima pozitie in topurile muzicale din SUA si Marea Britanie, dar si in alte 5 tari. Seria albumelor care au cucerit publicul din intreaga lume a continuat cu „Tempest”, material discografic care a ocupat primele pozitii in 14 tari.
 
Aceste 5 albume, lansate in 15 ani de creatie, inseamna pentru Bob Dylan un Oscar si un Golden Globe pentru compozitie, un raport „Chronicles Vol. 1, care a stat timp de 19 saptamani in lista New York Times Best Seller, in 2004 si un film documentar regizat de catre Martin Scorsese, „No Direction Home”, in 2005.
 
In plus, Bob Dylan a primit distinctia „Presidential Medal of Freedom”, cea mai importanta apreciere venita din partea administratiei Statelor Unite, iar in 2008, un premiu Pulitzer pentru impactul pe care il are asupra muzicii si culturii americane.
 
Tracklist album „Shadows In The Night”:
 
1. I’m A Fool To Want You
2. The Night We Called It A Day
3. Stay With Me
4. Autumn Leaves
5. Why Try to Change Me Now
6. Some Enchanted Evening
7. Full Moon And Empty Arms
8. Where Are You?
9. What’ll I Do
10. That Lucky Old Sun


Tag-uri: album, Bob Dylan, cd, lansare, magazine digitale, Shadows In The Night, vinyl,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii