Boier Bibescu ne aminteste cum e sa fii liber

2 oct.    1.844     

Boier-Bibescu-Negrutzu-Liber

Boier Bibescu revine cu o noua piesa, „Liber”, intr-o noua colaborare inedita, de data aceasta, cu Negrutzu. Piesa are un ritm vivace si se bucura deja de un videoclip colorat si plin de viata asemenea unui alt single cu care ne-a incantat de curand Boier Bibescu – „Pentru ca pot”, in colaborare cu Mihai Margineanu.
 
„Liber” este un „carpe diem” muzical si transmite un indemn esential, de care oamenii adesea uita, avand „mintile incatusate” de grijile si problemele cotidiene: traieste fiecare moment de fericire si bucura-te de libertate la maximum.
 
Clipul este filmat de catre Boier Bibescu in mai multe calatorii pe care le-a avut prin tara, asa ca putem vedea peisaje urbane de la inaltime, statui vivante, cladiri simbolice si, desigur, spiritul liber si vesel al artistilor.
 
Boier Bibescu a declarat: „Mi-a facut mare placere sa lucrez cu Negrutzu, sunt fan Negrutzu inca de cand a cantat piesa lui Sisu. Single-ul lansat astazi ma caracterizea in totalitate, imi place sa fiu o persoana libera.
Clipul l-am filmat chiar eu. Am vrut sa surprind momente din viata mea de zi cu zi, drumurile mele spre concerte, oamenii care se simt bine pe muzica mea si modul in care ne distram noi la studio atunci cand cream muzica”.
 
Negrutzu a adaugat: „Stiam despre Boier Bibescu ca e foarte talentat, ca lucreaza cu foarte multi artisti de top din Romania si sa nu uit de celebra lui piesa, Dan Spataru n-a murit. M-am bucurat cand am aflat de la managerul meu, Mihai Stan, ca isi doreste sa lucreze cu mine, ne-am intalnit la Bucuresti la el in studio si astfel a luat nastere piesa”.
 


Tag-uri: Boier Bibescu, lansare, Liber, Negrutzu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.845      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.524      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.387      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii