Boier Bibescu si baietii de la The dAdA sunt bolnavi de relaxare

26 mai    1.443     

Boier Bibescu & The dAdA - OK

Inspirat din viata de zi cu zi, in care un „ok” poate însemna uneori „bine, bine”, dar alteori poate fi traducerea pentru „las-o asa”, Boier Bibescu lanseaza alaturi de baietii de la The dAdA o piesa vesela si motivationala, in care ne indeamna sa vedem partea pozitiva a lucrurilor, mai pe scurt „OK”.
 
„Prima data am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit in urma experientelor mele, atat cele bune, cat si cele rele. Cu baietii de la The dAdA am colaborat pentru prima data acum trei ani, cand le-am remixat piesa „Ne doare la”. A venit momentul sa facem si o piesa impreuna, care ne reprezinta pe toti”, spune Boier Bibescu.
 
De cealalta parte, baietii de la The dAdA au adaugat: „De cand am vazut versurile, am stiut ca piesa ni se potriveşte, ne-a placut pe loc. La clip a fost mare caterinca, am ras mult, mai ales ca am avut in jurul nostru si mulţi actori de comedie. A fost relaxant, distractiv şi am avut un vibe bun, se vede asta si in clip”.
 
Pentru productia piesei, Boier Bibescu a colaborat cu Alex Mataev, iar regia videoclipului este semnata chiar de catre artist, alaturi de Stella.
 
Dintr-un clip colorat si plin de energie, precum „OK”, nu avea cum sa lipseasca gasca lor de prieteni, asa ca artistii i-au invitat pe platoul de filmare si s-au pus pe distractie. Printre protagonisti se regasesc Simona Nae, Natanticu, Alex Mataev, Stella, Andrei Chermeleu, Tamy, Cristi Martin si multi altii.
 
Boier Bibescu s-a lansat acum cativa ani sub aripa lui Smiley si Don Baxter, care sunt si „nasii” onorifici ai numelui lui de scena. Artistul a stat în spatele multor productii de succes din muzica romanesca precum „E marfa tare” (Alex Velea), „I want cha” (Xonia & J. Balvin), „Arata-le la toti” (Cabron), „A ta” (Corina), „Stinge lumina” (Ruby), „La munca e nasol” (Puya) etc.
 


Tag-uri: Boier Bibescu, Cat Music, lansare, OK, Sprint Music, The dAdA,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.859      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii