Brighi lanseaza single-ul „Invizibila”

26 dec.    1.333     

Brighi - Invizibila

Brighi lanseaza single-ul „Invizibila”, prima piesa compusa integral de catre ea insasi, insotita de un videoclip cu o poveste cinematografica cutremuratoare.
 
„Cand eram copii si ne gandeam ce super putere am vrea sa avem, sa zburam, sa ne intoarcem in timp, adesea ne-am dorit sa fim invizibili. Ce tare ar fi, sa nu ne vada nimeni, sa facem tot ce nu puteam face pana atunci. Dar dupa ce crestem, ne maturizam, ne definim caracterele, incercam sa ne afirmam si sa ne indeplinim visele, insa ne dam, de fapt, seama ca ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa fim invizibili. Sa fim trecuti cu vederea, sa nu contam, doar sa existam… Ce super putere!”, declara Brighi.
 
Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, iar intreaga atmosfera pe care o dezvolta imaginile si decorul sumbru sugereaza claustrofobia, tristetea, durerea, disperarea, violenta si dorinta de evadare. Personajul interpretat de Brighi trece prin mai multe stari, subliniate prin efectele de clar-obscur, in care chipul ei transmite o tristetea prezentului si durerea trecutului.
 
„Am incercat sa intru in pielea personajului si am vrut sa transmit realitatea acestei povesti mizere care, din pacate, este lumea intreaga a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, si am stiut ca va veni un moment in cariera mea in care voi putea deschide, prin muzica, acest subiect”, adauga Brighi.
 
Prin noul single, orchestrat de catre Gabriel Baruta, Brighi trage un semnal de alarma asupra unui teme extrem de delicata. Videoclipul urmareste povestea versurilor, mesajul sincer si direct, si completeaza linia melodica prin tumultul interior exteriorizat printr-o suita de actiuni marcante si o dezvaluie pe Brighi in noi ipostaze.
 
„Suntem in secolul 21 si, totusi, cel mai mare business din lume este traficul de persoane. Drogurile si armele se vand doar o data. Insa, pe un om poti sa-l vinzi de 10 ori pe zi, in fiecare zi, ani la rand, pana ii cedeaza trupul. Asta trebuie sa se opreasca. Atat timp cat exista aceasta cerere pe piata mizerabila, se vor face si oferte.
Scopul meu este sa trezesc lumea la realitate si sa vada ce se intampla in jurul lor, nu doar sa priveasca nepasator si sa shareuiasca niste stiri pe retelele de socializare. Sa dea o mana de ajutor si sa realizeze ca doar pentru ca unele lucruri sunt prea urate ca sa se mediatizeze, asta nu inseamna ca nu se si intampla”, declara Brighi.
 
Anul 2015 a inceput pentru Brighi cu lansarea piesei „Motivul meu”, alaturi de Silviu Pasca, dupa participarea in cadrul celui de-al patrulea sezon „Vocea Romaniei”. A urmat colaborarea cu YorGa, un proiect inedit ce combina EDM-ul cu influente deep house, pop, electro, funk si lansarea simultana, atat in limba romana, cat si in limba engleza, a pieselor „Strop de fericire / Every drop”.
 


Tag-uri: Brighi, Cat Music, Invizibila,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii