Brighi lanseaza single-ul „My reason”

25 feb.    1.557     

Brighi feat. Silviu Pasca - Motivul meu

Dupa ce in urma cu cateva zile, Brighi si Silviu Pasca ne prezentau single-ul si videoclipul „Motivul meu”, care, intre timp, are peste 700.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, frumoasa artista sarbatoreste cei 50.000 de prieteni de pe Facebook si lanseaza varianta in limba engleza a piesei.
 
Videoclipul are o poveste cinematografica, plina de romantism si emotie, care recreaza in detaliu 6 casatorii inspirate din cultura si traditiile occidentale, unde Brighi interpreteaza rolul invitatului special, care aduce pe note muzicale cea mai frumoasa declaratie de dragoste, iar Silviu Pasca este maestrul de ceremonii.
 
Pentru videoclipul “My reason”, filmat la Palatul Mogosoaia, Brighi are si o noua imagine, care celebreaza feminitatea si sensibilitatea, iar pentru productia si imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair si make-up) si regizorul Slava Sirbu.
 
“Piesa vorbeste despre iubirea fara limite, iubirea care trece dincolo de aparente si dincolo de barierele indoctrinate, de-a lungul timpului, in mintile oamenilor. Ma consider norocoasa pentru ca am descoperit ce inseamna iubirea adevarata si ca am parte de ea in fiecare zi. Prin intermediul acestei piese va doresc tuturor sa aveti parte de iubire deplina. Viata ne da milioane de MOTIVE sa zambim!”, declara Brighi.
 
Compusa de catre Max Chisaru, Bodea Constantin, Andrei Mihai, Diana Moraru, Vlad Munteanu, Smiley, Silviu Pasca si Alexandru Gheorghe, piesa “My reason” este o frumoasa declaratie de dragoste in care sunt enumarate miile de motive care ne fac sa zambim atunci cand suntem indragostiti, de la vocea persoanei iubite, la zambet, pana la cuvintele frumoase si afirma ca dragostea nu tine cont de varsta, sex sau culoare.
 
De la mega-colaborarea cu Snoop Dog pentru single-ul “Play me like a violin”, frumoasa artista a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian, iar single-ul “Motivul meu” este lansat dupa participarea in cadrul celui de-al patrulea sezon “Vocea Romaniei”, unde Brighi a ajuns in semifinala.
 


Tag-uri: Brighi, Cat Music, Motivul meu, My reason, Silviu Pasca, The Guy,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii