Bros Project si Rela Rox lanseaza single-ul „Jamiati”

18 apr.    1.433     

Bros Project feat. Rela Rox - Jamiati

Red Clover Media va prezinta noul single Bros Project feat. Rela Rox – Jamiati, ce beneficiaza de un videoclip regizat de Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production).
 
Dupa ce au produs mai multe piese pentru alti artisti cum ar fi: Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferata, Alessia feat. Pavel Stratan – Vorbe letale, Noaptea Tarziu feat. Aiyana – La bunica, baietii de la Bros Project vin cu propriul lor single in colaborare cu Rela Rox, o tanara cu care au mai colaborat si in trecut. Piesa a fost compusa de Goja Ovidiu, Diac Ciprian si Rela Rox, iar versurile au fost scrise de frumoasa Rela Rox.
 
“Jamiati” este o piesa de vara, de dragoste, care transmite multa energie pozitiva. “Suntem foarte incantati de aceasta melodie, am incercat sa facem o combinatie de stiluri cu influente orientale si pop rock. Pentru aceasta melodie am ales sa colaboram cu Rela Rox deoarece ne-a placut ideea ei din prima clipa. Consideram ca i se potriveste foarte bine vocea pe acest gen si speram sa fie o piesa bine primita.”, au spus cei de la Bros Project.
 
Pentru a fi la curent cu activitate celor de la Bros Project, urmariti fb.com/BrosProjectOfficial. Pentru a afla mai multe despre talentata Rela Rox, vizitati fb.com/relarox.
 


Tag-uri: Bros Project, Jamiati, lansare, Red Clover Media, Rela Rox, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii