Carla’s Dreams a lansat single-ul „Imperfect”

5 mart.    1.554     

Carla's Dreams - Imperfect

Carla’s Dreams lanseaza astazi noul single „Imperfect”, compus si produs de baieti impreuna cu Alex Cotoi.
 
Videoclipului piesei „Imperfect” a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, echipa BR Films.
 
Mesajul piesei ajunge la fiecare dintre noi: oricat am fi de imperfecti, avem sufletul pereche undeva in aceasta lume si ne gasim jumatatea, iar iubirea adevarata trebuie sa invinga in fata prejudecatilor pe care societatea le creeaza.
 
„Pentru ca va iubim, pentru ca sunteti alaturi de noi. Multumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, extrem de recunoscatori fanilor pentru toata sustinerea de pana acum.
 
Saptamana trecuta, Carla’s Dreams a lansat „Треугольники” (Triunghiuri), piesa ce va fi inclusa pe albumul in limba rusa la care lucreaza, compusa de ei si produsa impreuna cu Alex Cotoi.
 


 
Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate.
 
Cele mai recente single-uri „Acele”, „Te Rog” si „Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.
 
Piesa „Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.
 
Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams au fost in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.
 
Piesa „Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansand artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.
 
„Sub Pielea Mea” de la Carla’s Dreams este in topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croatia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria si Italia.
 
Pe site-ul http://globalrecords.com/shop/carlas-dreams/, Carla’s Dreams are o linie de tricouri, hanorac si CD pentru fanii care isi doresc sa poarte produse cu insemnele trupei.
 
Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt.
 


Tag-uri: Carla’s Dreams, Global Records, Imperfect,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii