Ce artist din showbizul romanesc se afla „sub acoperire”?

10 ian.    1.342     

Theo Rose - Te Quiero

Theo Rose, cea mai frumoasa adolescenta din showbiz, a dat microfonul pe arma in cel mai recent videoclip al sau, realizat pentru piesa « Te Quiero ».
 
Piesa lansata este soundtrack-ul perfect pentru orice party, iar videoclipul parca ne transpune intr-un film de actiune cu Tom Cruise, in care Theo joaca rolul unui agent secret sexy si nemilos. Artista primeste o misiune dificila, aproape imposibila pe care trebuie sa o duca pana la capat cu succes. Insa obstacolele nu se lasa asteptate, iar Theo se vede nevoita sa aleaga intre a-si implini datoria sa de agent si a trai o poveste de iubire. Ce va triumfa? Raspunsul il vom afla urmarind videoclipul.
 
Despre filmarea clipului, Theo a marturisit : „A fost o experienta extraordinar de frumoasa dar si grea, a trebuit sa ma antrenez mult la sala si in poligonul de tragere dar am savurat fiecare moment, ma regasesc perfect in acest rol”.
 
Piesa este o coproductie Roton Music si Mixton Music si a fost compusa de Catalin Dascalu in colaborare cu producatorul spaniol Albert Kick, iar videoclipul poarta semnatura regizorului Ciprian Iacob.
 
Theo Rose s-a remarcat in aceasta vara cu single-ul «Pe Bune» cu care a reusit sa ne racoreasca in zilele toride si al carui videoclip a putut fi urmarit pe aproape toate televiziunile muzicale de la noi. Mai mult, piesa a inregistrat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. In aceasta toamna am putut-o admira pe Theo in rolul de co-prezentatoare a show-ului de televiziune KIDSing.
 


Tag-uri: lansare, Mixton Music, Roton Music, single, Te Quiero, Theo Rose,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.865      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.533      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.400      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii