Ce i-ai spune daca ar pleca? Delia Rus te ajuta cu mesajul.

5 mart.    1.266     

Delia Rus - Daca pleci

Desi la inceput de drum, tanara artista Delia Rus a ales sa debuteze cu o piesa absolut emotionanta, sub numele de „Daca Pleci”.
 
Delia si-a descoperit pasiunea de la varsta de 7 ani, cand parintii au observat talentul copilei si au inceput sa o incurajeze in aceasta directie. Timida din fire, si-a gasit refugiu in muzica si a preferat sa lase versurile sa-i poarte mesajul.
 
Tanara a urmat cursurile Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galati unde a studiat canto clasic, timpul liber preferand sa-l petreaca alaturi de familie si prieteni. Desi a trebuit sa treaca peste multe piedici pana sa demonstreze tuturor ca marea ei dragoste a fost si va ramane muzica, Delia a privit obstacolele ca o motivatie de a progresa si merge inainte.
 
Visul tinerei de a fi in fata publicului a fost in pericolul de a nu se indeplini de mai multe ori, dar ambitia de a-si face glasul auzit, au facut-o sa-si ia inima in dinti, sa treaca peste timiditate si sa infrunte Bucurestiul si viata de adult cu tenacitate si determinare. Nu s-a lasat descurajata de dificultatile materiale si spirituale ale unui artist la inceput de drum, intalnindu-si muza in aceste circumstante.
 
Despre piesa si inspiratia care a stat la baza procesului de creatie, Delia declara ca versurile reprezinta ceva real. „Atunci cand o cant simt fiecare vers asa cum e el si imi amintesc ce m-a facut sa il scriu. Vreau sa fie auzita de cat mai multi oameni, sa simta ce am simtit si eu cand am scris-o.”
 
Scrisa la inceputul unei relatii, Delia declara ca si-a expus temerile in versurile piesei, inspiratia a venit din nesiguranta acelui moment.
 
„Daca pleci” este o declaratie sentimentala a unei inimi indragostite, insotita de o linie melodica suava.
 


Tag-uri: Daca pleci, Delia Rus, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii