Chris Thrace lanseaza single-ul „Ma’ Mind”

1 ian.    1.216     

Chris Thrace - Ma` Mind

Compozitorul si producatorul Chris Thrace lanseaza single-ul, „Ma’ Mind”, insotit de un videoclip filmat in Bulgaria.
 
Ca si in cazul altor piese lansate, Chris este si compozitorul piesei „Ma’ Mind”, de aceasta data alaturi de Valentin Tulica. Videoclipul, cu un vibe romantic, melancolic, este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe malul bulgaresc al Marii Negre.
 
„Ma’ Mind vine din suflet, vine din ceea ce simt eu. Asa se intampla de obicei cu muzica pe care o fac, expune cumva ceea ce traiesc, zi de zi. Astfel, intr-o noapte de inspiratie, alaturi de un bun prieten si coleg, Valentin Tulica, am realizat conceptul piesei. De aici a pornit totul. E simplu, am facut ceea ce am simtit, totul s-a intamplat natural, poate cel mai natural din ultima perioada. Imi place sa cred ca piesa este o proiectie de-a mea. La scurt timp, dupa ce-am terminat de lucrat piesa, am plecat alaturi de echipa mea si cei de la Cat Music sa filmam videoclipul in Bulgaria. Zic ‘poate cel mai natural’ pentru ca totul s-a intamplat foarte rapid, dar firesc! Nelia m-a ajutat, bineinteles, sa trec peste timiditatile mele tipicie, iar Bogdan si Alexandru de la NGM Creative mi-au dat curajul de care aveam nevoie, ca sa pot sa transmit ceea ce simt.
Sper ca ascultatorii sa simta ceea ce am simtit si eu cand am facut piesa, iar cei ce privesc videoclipul, sa fie cuprinsi de caldura si multa iubire, pentru ca avem nevoie :)”, declara Chris Thrace.
 
O coproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul „Ma’ Mind” este o noua piesa cu versuri in limba engleza lansata de catre Chris Thrace, cel care se numara printre compozitorii piesei „The Violin Song”, de la Monoir, Osaka si Brianna, artisti din studioul sau.
 
Cristian Tarcea a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. Inca din 2009, a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele „Zaynah”, „Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No. 1 in Balcani. Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori, alaturi de care a lansat multe proiecte. In prezent, lucreaza in propriul studio si colaboreaza cu diversi artisti, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie. Printre artistii cu care a colaborat se numara Laurentiu Duta, Alexandra Stan, Raluka, Elena Gheorghe, Mira etc.
 


Tag-uri: Cat Music, Chris Thrace, Ma` Mind, Thrace Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.583      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii