Christina Perri pleaca in turneu alaturi de Ed Sheeran

9 apr.    1.379     

Christina Perri

Christina Perri va fi oaspetele special al lui Ed Sheeran in cadrul turnelui pe care il are programat pe teritoriul american, incepand din toamna. Turneul debuteaza la Houston pe 3 septembrie si se va incheia pe 23 septembrie.
 
A fost un an plin de realizari pentru Christina Perri gratie lansarii celui de-al doilea album ,”Head of Heart”, care a fost foarte bine primit de public. Pe langa emisiunile si evenimente live la care a luat parte, Perri a sustinut numeroase concerte in America de Nord, Europa, Asia si America latina, multe dintre ele desfasurandu-se cu casa inchisa.
 
Christina a avut calitatea de special guest si in cadrul turneelor One Republic si Demi Lovato.
 
„Human”, primul single extras de pe „Head or Heart”, a fost premiat cu un disc de platina, depasind cifra de 1 milion de exemplare vandute. Descris de Billboard drept o „balada alt-pop delicata”, „Human” s-a dovedit a fi un mare hit, ajungand pana in topul celor mai difuzate 10 piese din cadrul mai multor posturi de radio, dar si in top 10 itunes. Totodata, videoclipul regizat de Elliot Sellers pentru „Human” s-a transformat intr-un fenomen incredibil, inregistrand mai mult de 58 de milioane de vizualizari.
 
In 2011, Christina Perri a fost numita „Breakthrough Pop Artist of 2011” in viziunea iTunes datorita albumului sau de debut „lovestrong”. Cu un prim extras pe single extraordinar – „Jar of Hearts” – , albumul, produs de castigatorul premiului Grammy Joe Chiccarelli, a fost distins cu 4 discuri de platina de la lansarea sa din 2011 si a intrat in primele 5 pozitii in Soundscan/Billboard 200.”A Thousand Years”, o alta piesa de succes a Christinei Perri, a fost inclusa si pe coloana sonora a filmului „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 &2”.
 


Tag-uri: Christina Perri, Ed Sheeran, Roton Music, turneu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.857      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii