Cine e superba „Amelia”?

19 mart.    1.734     

Besa feat. Mattyas - Amelia

Carismatica artista din Albania, Besa si talentatul Mattyas, au lansat astazi single-ul „Amelia”, pe cat de senzual, pe atat de incitant.
 
Cu farmecul sau naucitor, artista aduce un omagiu iubirii care acapareaza, fascineaza si reuseste sa rescrie un intreg univers, plin de pasiune si emotii.
 
Videoclipul o prezinta pe Besa intr-un cadru sexy si plin de culoare. Filmarile au avut loc atat in Romania, cat si in Albania.
 
Besa se bucura de o mare popularitate in tara sa natala, Albania, dar si in Macedonia si Kosovo. Artista si-a trecut in palmares numeroase premii obtinute la diverse concursuri si festivaluri de muzica.
 
In Romania, aceasta s-a remarcat odata cu participarea la etapa nationala a Eurovisionului, unde a ajuns pana in semifinale cu piesa „Nothing’s gonna change”. Ea a mai lansat un featuring cu DJ-ul LLP, „Burning’, iar „Folie” a devenit rapid un hit international.
 
Besa reuseste sa aiba de fiecare data aparitii de neuitat, avand concerte in deschiderea unor artistii de calibru ca The Rasmus, Scorpions, Rainbow, One Republic sau Manu Chao.
 
Mattyas este un artist care a evoluat constant, fiind intotdeauna deschis provocarilor noi. In 2010 s-a remarcat cu single-ul „Secret Love”, iar apoi nu s-a mai oprit din drumul catre succes: „Missing You” si „Mi Amor” au facut impresii frumoase in randul publicului.
 
Videoclipul piesei „Amelia” este regizat de Florin Babei, iar Directorul de imagine este Alexandru Popescu.
 


Tag-uri: Albania, Amelia, Besa, lansare, Mattyas, Romania, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.936      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.597      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.466      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii