Coldplay apare pe coloana sonora a filmului regizat de Angelina Jolie

4 nov.    1.808     

Coldplay

Coldplay va lansa o noua piesa intitulata „Miracles”, realizata special pentru coloana sonora a filmului „Unbroken” ce urmeaza va debuta pe marile ecrane din SUA pe data de 25 decembrie. In Romania, filmul va rula in cinematografe incepand cu 23 ianuarie 2015.
 
Regizat si produs de Angelina Jolie, filmul spune povestea incredibila, ce dateaza din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a eroului Louis „Louie” Zamperini (Jack O’Connel) si a doi dintre camarazii sai care supravietuiesc timp de 47 de zile intr-o pluta dupa ce suferisera un accident aviatic pentru ca, apoi, sa cada in mainile marinei japoneze care ii trimite intr-o tabara de prizonieri.
 
Adaptat dupa cartea de succes a Laurei Hillenbrand („Seabiscuit: An American Legend”), „Unbroken” prezinta extraordinara lectie de rezistenta a spiritului uman oferita de povestea reala a lui Zamperini.
 
Coloana sonora a filmului va fi lansata in SUA pe 16 decembrie prin Atlantic Records, iar in Marea Britanie pe 15 decembrie prin Parlophone Records.


Tag-uri: Angelina Jolie, Coldplay, lansare, Miracles, Roton Music, Unbroken,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii