Coldplay isi indeamna fanii sa ia parte la cel mai recent clip interactiv

11 ian.    1.364     

Coldplay

Formatia Coldplay a lansat un videoclip cu totul si cu totul special pentru piesa „Ink”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul „Ghost Stories”.
 
Publicul poate lua parte la experienta unica de a-si crea singuri propria poveste animata pornind de la personajele si elementele puse la dispozitie de clip. Fanii pot lua decizii pe loc de-a lungul videoclipului si sa ii altereze scenariul, in total fiind posibile 300 de turnuri ale calatoriei. Clipul poate fi accesat aici: www.coldplay.com/ink
 
Scenariul se concentreaza in jurul unui calator care se deplaseaza pana la capatul lumii in cautarea iubirii sale pierdute.
 
Videoclipul piesei „Ink” coincide cu lansarea noului concert si album live, „Ghost Stories Live 2014”, care este disponibil pe CD, DVD, Blu-ray si in format digital.
 
Recent, trupa Coldplay a fost nominalizata la trei categorii ale premiilor Grammy: „Best Pop Vocal Album” pentru discul „Ghost Stories”, „Best Pop Group Performance” pentru piesa „A Sky Full of Stars” si „Best Music Film” pentru concertul „Ghost Stories Live 2014.”
 
„Ghost Stories” s-a bucurat de succes in toata lumea, obtinand discuri de aur si de platina din Franta, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii pana in Argentina sau Indonezia.
 


Tag-uri: Coldplay, Ink,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii