Colin si Kamelia lanseaza “Piesa noastra”

6 sept.    1.380     

Colin feat. Kamelia - Piesa noastra

Studio 66 Records si Red Clover Media va prezinta single-ul de debut al lui Colin, “Piesa noastra” feat. Kamelia.
 
“Povestea piesei este simpla: separarea unui cuplu ajuns la rascruce de drumuri, urmata de regretele aferente unei decizii nechibzuite. Sper ca piesa sa fie cumva o lectie din care altii pot invata. E bine sa fii reconciliant intr-o relatie care inseamna ceva pentru tine.
Pentru versuri am evitat metaforele, alegand expresiile simple. Rationamentul este bazat pe doua aspecte: textul trebuie sa fie accesibil oricarui lexic si o stare tensionata de cele mai multe ori se manifesta doar prin cuvinte simple. Tin sa spun ca sunt tare incantat ca am putut realiza aceasta piesa alaturi de Kamelia, singura artista cu care m-am vazut colaborand. Ii multumesc pentru incredere.
Multumiri si lui George Hora, magicianul care a avut grija ca piesa sa sune cum trebuie, si lui Calin Goia (Tam Tam Studio), omul care m-a sustinut pas cu pas in acest proiect si fara de care probabil n-ar fi existat Colin. Asa ca, va prezint piesa mea, piesa noastra, a celor care se regasesc in ea.”, a spus Colin.
 
Anul acesta Kamelia a colaborat si cu Bitza, la piesa “Dependentza“ care s-a bucurat de aprecierea publicului. In plus, ea a mai lansat si “Stiu ca esti al meu” si “Ce mai faci tu?” feat. Karie.
 
Pentru a afla mai multe despre Colin vizitati fb.com/ColinRomania. Pentru a fi la curent cu activitatea muzicala a Kameliei, urmariti fb.com/KameliaOfficial.
 


Tag-uri: Colin, Kamelia, Piesa noastra, Red Clover Media, Studio 66, TAM TAM STUDIO,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii