Colors In Stereo si Boier Bibescu nu au stare de la atat de mult „Soare”

31 iul.    1.527     

Colors In Stereo feat. Boier Bibescu - SOARE

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca fiecarei culori ii corespunde un sunet, astfel sase personalitati diferite s-au luat de mana si au hotarat sa puna in practica teoria emisa de profesionisti sub forma unei trupe care poarta numele deColors In Stereo (Stella Anita, Andrei Chermeleu, Bogdan Ionescu, Georgian Nitu, Vlad Goleanu si Cristi Gherghescu).
 
Pe langa numele trupei, care iti induce o stare de bine inca de la pronuntarea lui, artistii au hotarat sa aduca si mai mult optimism in viata fanilor printr-o piesa pozitiva, intitulata sugestiv „Soare”, un featuring cu Boier Bibescu.
 
„Noul nostru single a fost compus si produs de catre Boier Bibescu, care a lucrat cu Tamy si Anda Dimitriu, insa fiecare membru al trupei si-a pus amprenta asupra piesei. Prin ‘Soare’ vrem sa imprimam starea insorita in inimile tuturor”, marturiseste Stella, vocea feminina din Colors In Stereo.
 
De cealalta parte, Boier Bibescu adauga: „Atunci cand imbini prietenia cu activitatea profesionala, totul parca are o nota pozitiva si te bucuri si mai mult de produsul final. Asa se intampla si in cazul nostru, dupa multe amintiri adunate impreuna, a venit timpul sa ne exprimam in versuri, vrem sa va oferim din ‘soarele’ nostru”.
 
Fiecare membru al trupei a venit in Colors In Stereo cu un background solid.
 
Ne amintim ca Stella si Andrei Chermeleu au fost concurenti in cadrul emisiunii Vocea Romaniei in 2013, unde au intors toate cele patru scaune ale juratilor. Mai mult, Stella a fost vocea unor hituri ca „Freedom” & „Happiness” (DJ Andi), „Push It” (Matteo), cat si „Lume, Lume” (un feat. cu Boier Bibescu). Andrei Chermeleu a facut parte din trupa Voxis (2005-2012), a lansat alaturi de Adrian Tutu single-ul „In talpile goale” si piesa „Hear Me Out”, impreuna cu rapperul Terry White aka Doc.
 
Bogdan Ionescu a facut primele acorduri la chitara la varsta de 11 ani si, dupa multe studii, este premiat in 2009 cu „Best sound for film” pentru scurtmetrajul „Desert Rain” in cadrul Festivalului International de film „CineMaiubit”.
 
Cristi Gherghescu si-a descoperit talentul si dragostea fata de tobe la doar 9 ani. Acesta a colaborat cu Mihai Chitu (castigator Vocea Romaniei), Daniel „Max” Dragomir (Vocea Romaniei), Marfar si Deepcentral.
 
Georgian Nitu canta la pian de mic copil, avand muzica in sange, mai ales ca tatal si bunicul sunt muzicieni. A absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucuresti, secţia Pedagogie muzicala.
 
Vlad Goleanu face muzica de la 7 ani si i-au trecut prin mana mai multe instrumente, de la vioara, la tobe pana s-a oprit la chitara bas.
 
Boier Bibescu s-a lansat acum cativa ani sub aripa lui Smiley şi Don Baxter, care sunt şi „nasii” onorifici ai numelui lui de scena. Artistul a stat in spatele multor productii de succes din muzica romanesca precum „E marfa Tare” (Alex Velea), „I want cha” (Xonia & J. Balvin), „Arata-le la toti” (Cabron), „A ta” (Corina), „Stinge lumina” (Ruby), „La munca e nasol” (Puya) etc.
 


Tag-uri: Boier Bibescu, Cat Music, Colors In Stereo, SOARE, Sprint Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii