Connect-R si Cortes iau „Bani cu dobanda”

30 nov.    1.186     

Connect-R feat. Cortes - Bani cu dobanda

Rate la casa? Taxe si impozite? Chiria sau vreo masina noua? De cate ori, fortat de una dintre aceste situatii, te-ai gandit sa apelezi la cea mai usoara cale de a obtine bani, aceea de a lua bani cu dobanda?
 
Ei bine, Connect-R si Cortes deschid subiectul delicat al datoriilor si al nevoii de bani, bani, bani in cel mai recent single al lor, cu un puternic mesaj social, „Bani cu dobanda”. Impozite prea mari, beneficii prea putine, credite prea tentante, toate acestea sunt apasatoare si ne ingreuneaza traiul, dupa cum recunoaste si Connect-R: „Indiferent de anotimp, nici eu nu dorm linistit”.
 
„Este o piesa gandita si construita pe nevoile si neajunsurile romanilor, o piesa care incearca sa mai destinda putin pe creditor, sa il mai relaxeze”, a declarat Connect-R.
 
Si, chiar daca s-a intamplat sa ne juram ca nu o sa ne „imprietenim” cu banca, trebuie sa recunoastem ca suntem dependenti de acei putini bani cu dobanda. Pana la urma, nu banii sunt problema, ci lipsa lor, care pare mai usor de suportat cand i se adauga note muzicale si i se ofera o doza de satira.
 
Noul single este insotit de un clip infrumusetat de prezenta femeilor seducatoare si, bineinteles, inundat de bancnote care mai de care mai valoroase, a carui regie este semnata de Alex Ceausu, acelasi regizor talentat cu care Connect-R a ales sa lucreze si in trecut, pentru alte clipuri.
 


Tag-uri: Bani cu dobanda, Connect-R, Cortes, Rappin On, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii