Costi Ionita – artistul roman al momentului – lanseaza „Bouncing”

16 oct.    1.215     

Costi feat. Buppy Brown - Bouncing

Costi Ionita este, cu siguranta, artistul roman al momentului. In timp ce hitul „I Need Your Love” se bucura de un succes imens la nivel international, artistul a cantat live alaturi de Shaggy si Mohombi in cadrul emisiunii tv Today Show Summer Concert Series in New York, iar videoclipul a fost difuzat pe ecranul din Times Square.
 
Track-ul „I Need Your Love” a fost pe 7 iunie ‘Piesa zilei’ la radioul BBC1 si a intrat in playlist-ul Kiss FM UK. Iar realizarile nu se opresc aici: peste 300.000 de unitati vandute la nivel mondial, peste 168 de playlisturi pe Spotify, peste 16,2 milioane de ascultari si primele pozitii in topurile iTunes, Shazam si ale radiourile din tari ca SUA, Canada, Germania, Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Austria, Norvegia, Oman, Cipru, Qatar, Liban, Egipt etc. Mai mult, videoclipul „I Need Your Love” are peste 51 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al lui Costi.
 
Intre timp, Costi a lansat o noua piesa, „Bouncing”, in colaborare cu Buppy Brown, cu elemente de inspiratie asiatica. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si completeaza perfect sound-ul piesei.
 


Tag-uri: Bouncing, Buppy Brown, Cat Music, Costi,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii