Cum e sa traiesti ca un milionar?

25 oct.    1.335     

Lazy & Andrei Vitan - Milionar

Banii nu aduc fericirea dar o intretin, spune o vorba veche si destul de raspandita. De cate ori nu ne-am gandit ce am face daca s-ar „napusti” peste noi un million de dolari? Andrei Vitan si Lazy au fost inspirati de aceste ganduri si au lansat piesa „Milionar”, cu un vibe optimist si debordand numai energie pozitiva, care isi au sursa nu in valoarea contului bancar, ci in imaginatie, buna dispozitie si experiente frumoase.
 
„Mesajul pe care vrem sa il transmitem prin piesa e acela ca nu e neaparat nevoie sa ai bani multi la saltea, vreo avere impresionanta sau un cont in Elvetia. Noi, spre exemplu, nu avem nici una dintre acestea si, totusi, ne consideram milionari in idei si ganduri bune”, a marturisit Lazy.
 
Andrei Vitan a subliniat mesajul simplu din spatele piesei: „In viata asta esti milionar indiferent de ce si de cat ai. De ce? Pentru ca traiesti! Asta e cel mai important”.
 
Single-ul „Milionar” marcheaza prima colaborare dintre cei doi artisti care au lucrat excelent impreuna. „Suntem deja obisnuiti sa lucram impreuna, de mai bine de un an de zile. Lucram foarte des in formula asta atat pentru noi, cat si pentru alti artisti. Asa ca, mi-ar fi mai greu sa raspund la intrebarea „cum ar fi sa nu lucrati impreuna”, a declarat Lazy.
 
Piesa are parte si de un videoclip pe masura in care isi fac aparitia inclusiv Alexander Laiu din boy band-ul de senzatie Maxim, dar si artista Roxana Nemes. Impreuna cu toti prietenii, acestia petrec de minune la piscina personajului milionar din clip, dovedind ca tot ce ai nevoie pentru a fi bogat este sa ai prietenii alaturi si sa ai parte de buna dispozitie.
 
Insa ce e mai bine? Sa fii sarac si cinstit sau bogat si…mai putin onest? Raspunsul a fost rostit la unison de catre cei doi protagonisti: „E mai bine sa fii bogat si cinstit”.
 
Lazy are o poveste de viata plina de aventuri. A plecat inca din copilarie in Franta si s-a intors in Romania in jurul varstei de 18 ani. In Hexagon a inceput sa fie pasionat de rap si hip hop si obisnuia sa scrie versuri in franceza, dar si in romana, una dintre inspiratiile sale fiind trio-ul Parazitii. De la intoarcerea sa in tara, a inceput sa exploreze si alte genuri muzicale, ajungand sa lucreze cot la cot cu rapper-ul Karie in studio-urile de la HaHaHa Production.
 
Mai apoi, a continuat sa lucreze in spatele reflectoarelor compunand linii melodice si versuri pentru diversi artisti. Intalnirea cu Andrei Vitan i-a prilejuit o colaborare cu fabrica de hituri a lui Adrian Sina, Premum Artist. Lui Lazy ii apartin, spre exemplu, versurile strofei interpretate de Andrei Vitan in piesa „Impotriva lor” a Alexandrei Ungureanu.
 
Andrei Voju pe numele sau adevarat, a dezvaluit si care este originea numelui sau de scena. Se pare ca, desi este un bun cunoscator al limbii engleze, artistului nu-i placea sa isi faca temele in timpul scolii, motiv pentru care profesoara de limba engleza l-a poreclit „Lazy”.
 
Andrei Vitan, pe de alta parte, se afla la cel de-al doilea single lansat in acest an dupa „Am dragostea ta”, interpretat alaturi de baietii de la Maxim. Andrei a fost atras de muzica inca din copilarie, ajungand la 16 ani sa bifeze prima sa realizare ca muzician: o colaborare cu rapper-ul Sisu. Mai apoi, a inceput sa isi exploreze si talentul de compozitor, punandu-si amprenta asupra pieselor unor artisti ca Miss Mar, Cristina Spatar sau Don Baxter, dar si asupra mega hitului Bilionera al Otiliei. Adrian Sina a remarcat potentialul lui Andrei Vitan si l-a intampinat in studio-ul sau acolo de unde s-a propulsat pe scena si s-a facut cunoscut ca artist in peisajul muzical de la noi.
 
Si, in final, care este raspunsul lui Lazy si Andrei la intrebarea formulata la inceput? „Cu un million de euro l-as vindeca pe Andrei de diabet si cu restul cred ca mi-as duce prietenii si familia in vacanta pana cand se termina bugetul”, a fost declaratia altruista a lui Lazy. „Sunt sigur ca doar lucruri frumoase. Imi vin 7685768,4 de idei in cap acum si nu ma pot decide. Sunt sigur ca 1 milion m-ar ajuta sa-mi dau seama”, a concluzionat Andrei razand.
 


Tag-uri: Andrei Vitan, Lazy, Milionar, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii