Cum suna prima piesa Radio Killer in limba romana?

2 dec.    1.340     

Radio Killer - Mi-e dor

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, și e timpul pentru o nouă piesă semnată Radio Killer…nu orice piesă, ci o premieră cool, care nu poate lipsi din cele mai tari playlist-uri. „Mi-e dor”, compusă în studiourile HaHaHa Production, este prima producție în limba română a proiectului.
 
„A sosit momentul în care lansăm prima noastră piesa în limba română și suntem super încântați de rezultat. Ne-am dorit de multă vreme să facem acest lucru, păstrând, în același timp, un sound cool și care să ne reprezinte în totalitate. Așa a apărut „Mi-e dor”, o piesă de dragoste, foarte emoționantă, scrisă împreună cu Elena Moroșanu și Andrei Mihai.”, au declarat Lee Heart și Paul Damixie despre cea mai nouă piesă a lor.
 
Radio Killer trăiesc prin muzica pe care o fac și asta se vede de fiecare dată când urcă pe scenă sau lansează o nouă piesă. Prin sound-ul lor dinamic și electrizant au reușit să depășească granițele și să cucerească topurile radiourilor de muzică dance din Europa și SUA. La 4 ani de la primul succes obținut în formula Paul Damixie – Lee Heart, a venit momentul potrivit și pentru o primă piesă în limba română. Astfel, s-a născut „Mi-e dor”!
 


Tag-uri: Hahaha Production, Mi-e dor, Radio Killer,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii