Delia si Deepcentral lanseaza single-ul „Gura ta”

19 feb.    2.462     

Delia & Deepcentral - Gura ta

Pentru 2015 este clar: artistul anului a fost Delia! Artista a depasit record dupa record, atat in topurile muzicale, cat si pe YouTube (peste 70 de milioane de vizualizari).
 
2016 incepe fulminant! Delia lanseaza alaturi de Deepcentral, „Gura ta” – o piesa mult asteptata, de o sensibilitate iesita din comun, ce scoate in evidenta si o alta fata a Deliei, cea delicata.
 
„Gura ta” este doar un inceput, o prima parte din mega-concertul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului, asa ca, Welcome to Deliria – chapter 1!
 
„Gura este interpreta spiritului si a inimii omului, iar buzele simbolul senzualitatii. Citeste-mi pe buze si atunci cand tac, caci ele tradeaza sentimente si stari. Mereu am considerat ca exista o legatura perfecta intre buze si felul de a fi al omului. ‘Gura ta’ e despre asta, o piesa sensibila, dar senzuala, care scoate la suprafata o parte din mine ce a stat ascunsa cativa ani”, declara Delia.
 
„Piesa ‘Gura ta’ a fost compusa cu cateva zile inainte ca Delia sa vina la studio. Ne cunoastem de atatia ani, dar am avut emotii. Emotii pentru ca, dupa piesele lansate in 2015, stacheta este extreme de ridicata. Cred ca, impreuna cu ‘Gura ta’, vom fi cel putin la nivelul pieselor precedente si, in plus, aducem fanilor o piesa sincera, sensibila si puternica, o combinatie inedita si un sound catchy”, spune Doru Todorut – Deepcentral.
 
„Colaborarea cu Delia a fost extraordinara. Tin minte ca amramas surprins atunci cand m-a sunat exact cand a aterizatdupa un drum foarte lung cu avionul ca vrea sa vina direct la studio. Cati ar face asta? Si a fost exact cum ma asteptam: super profi! La filmari a fost o stare linistita, totul era sub control. Atat de linistita incat, obosit fiind, am adormit in masina cateva ore pana cand a fost randul meu sa trag”, spune George Calin – Deepcentral.
 
O co-productie Cat Music si Universal Romania, „Gura ta” este scrisa si compusa de catre cei de la Deepcentral, George Calin si Doru Todorut. Videoclipul, plin de mister, este regizat de catre Bogdan Daragiu, iar echipa de beauty a Deliei este formata din Andra Manea (make-up), Camelia Negrea (hairstyle) si Andra Moga (styling).
 
Pe 2 aprilie 2016, Delia sustine un concert de proportii neimaginate la Sala Palatului, „Welcome to Deliria”. Biletele se gasesc deja in vanzare online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro (in curand si www.salapalatului.ro). Fizic, se gasesc in urmatoarele magazine si puncte de vanzare: Sala Palatului, Librariile Carturesti, Humanitas, retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, InMedio, benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro
 


Tag-uri: Cat Music, Deepcentral, Delia, Gura ta, Universal Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii