DiezZ si Cristina Vasiu sunt personajele unui „Scurtmetraj”

6 sept.    1.362     

DiezZ & Cristina Vasiu - Scurtmetraj

Povestile de dragoste inspira; chiar si cele cu un final trist. „Oare m-ai iubit cum te-am iubit eu?!”. Povestile de dragoste inspira creatii cinematografice. Ce simplu ar fi daca noi am fi scenaristii propriului nostru film. Si chiar daca ajungem sa il cream, acesta va fi perceput diferit.

Intensitate, sensibilitate, fragilitate sunt elementele unei povesti cinematografice, inspirate din iubire, din lipsa ei, si din dorinta unui nou inceput, in care cei doi artisti, DiezZ si Cristina Vasiu, joaca rolurile principale.

„Pentru mine, aceasta piesa reprezinta un pas important atat in cariera, cat si in viata mea personala. Textul piesei este unul inspirat din realitatea trista a cuplurilor care tocmai au incheiat o relatie, dar totodata are si o nota de optimism ‘daca dragostea-i pierduta, caut-o mereu’. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa colaborez cu Cristina Vasiu, o voce foarte buna, expresiva! Vreau sa le multumesc tuturor celor care au luat parte la realizarea acestui proiect, echipei Rolla7 Production si, nu in ultimul rand, managerului meu Marius China!”, declara DiezZ.
 
„Sunt foarte fericita, pentru ca am reusit sa finalizez piesa asta, in colaborare cu baietii de la Sprint Music si DiezZ. S-a intamplat totul foarte repede, Marius China mi-a aratat piesa pe telefon, mi-a placut si in urmatoarele zece minute, am fost la studio sa tragem voci! Toata lumea a fost incantata de rezultat si, la scurt timp, am realizat un clip reusit, din punctul meu de vedere, in care am incercat sa punem in scena o poveste de iubire complexa, care nu se termina cu un happy-end, ci cu o lupta de trairi si sentimente profunde intre cei doi! Atunci cand crezi ca totul s-a pierdut, cauta dragostea in continuare”, declara Cristina Vasiu.
 
O coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul „Scurtmetraj” este compus de catre Alexandru Serbu (Bolero), Ester Alexandra Cretu, Emanuela Oancea, Roberta Chicos si DiezZ. Videoclipul este regizat de catre Andrei Stoian si a fost filmat pe parcursul a doua zile, atat in Bucuresti, cat si la mare.
 
„Vreau sa le multumesc celor care au avut incredere in mine, echipelor Sprint Music si Cat Music. Multumesc Manuela Pungan, Luiza Negrila si Marian Vasilescu, pentru vestimentatiile noastre, regizorului Andrei Stoian si Catalin Popescu (Grassu) si, nu in ultimul rand, iubitului meu Adrian Verzila, care este neconditionat alaturi de mine in orice lucru pe care doresc sa il fac. Fara ei nu as fi putut face lucrurile atat de bine si ma inclin in fata lor”, adauga artista.
 
Cristina Vasiu a participat anul acesta la Selectia Nationala Eurovision, cu piesa „Nowhere”. Inainte de participarea la Eurovision, frumoasa artista a participat in cadrul concursului tv – Vocea Romaniei si colaborat cu DJ Sava („2.2 Story”) si Mika Moupondo („Nu pot uita”), iar in urma cu un an lansa single-ul „Vara se poarta single”.
 
Nascut in Constanta, DiezZ a inceput sa studieze pianul de la varsta de 7 ani. Apoi, la 14 ani, a inceput sa se orienteze catre hip-hop si a sustinut numeroase concerte. Momentan, este student la sectia „Compozitie – Muzica usoara”, din cadrul Conservatorului.
 


Tag-uri: Cat Music, Cristina Vasiu, DiezZ, Scurtmetraj,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii