„Din studio”, CRBL lanseaza un nou single

3 apr.    1.417     

CRBL

Drumul „Din studio” a inceput cand CRBL, „Mr Originality”, ne-a spus „Simplu” ca oficial ii merge bine. „Usor, usor”, a cantat alaturi de „Toata tara” ca „Romanul n-are noroc”, insa „KBoom”, cand l-a adus pe „Petre”, petrecerea a continuat pana cand am zis „Buna dimineata”.
 
Sincer si cu o energie debordanta, CRBL a filmat si un videoclip pentru piesa „Din studio.”, produs de BLACK FILM si regizat de catre CRBL si TAZ (Dongo Ionut), cu un mix de elemente, cu stari inedite si multe personaje. In incursiunea lui CRBL prin jungla urbana, artistul se intersecteaza cu multe personaje, care se joaca pe PS3, canta la instrumente, trag voci, inregistreaza si danseaza si este personajul principal in cateva situatii amuzante.
 
„Fiecare parte din piesa are povestea ei. Am facut ce am simtit. Este un clip curajos, departe de ceea ce vedeti zi de zi pe tv. Cred ca despre asta este vorba in muzica. Sunt satul de sabloane. Vrem sa sustinem si sa incurajam noua generatie. Pentru noi, daca-i vedem zambind cu admiratie este de ajuns”, declara CRBL.
 
Single-ul „Din studio” este a doua piesa compusa de catre CRBL si echipa DICE MUSIC, in colaborare cu HAHAHA PRODUCTION, iar rimele bine legate sunt, din nou, semnatura lui CRBL, la fel ca in ultimele sale colaborari, „Nu ne potrivim” (cu Jorge) si „Toti avem” (cu Pavel Stratan).
 


Tag-uri: CRBL, Dice Music, Din studio, Hahaha Production, lansare, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii