Doddy lanseaza un nou single alaturi de Adeline

19 ian.    1.494     

Doddy feat. Adeline - Iti va fi dor

Dupa mega-succesul inregistrat cu single-ul „Bine Mersi” impreuna cu Lora, Doddy revine si lanseaza cea mai asteapta melodie a iernii, un adevarat imn al amintirilor, de aceasta data alaturi de Adeline, o voce puternica si expresiva.
 
„Iti va fi dor”, coproductie MusicExpertCompany – Mango Records, este o piesa cu o puternica incarcatura emotionala, iti va trezi o gramada de amintiri si te va face sa „retraiesti” momentele tineretii sau copilariei.
 
„Dorian Oswin a compus ideea „Iti va fi dor” in studioul Mango Records impreuna cu Adeline, eu am venit cu o sugestie care a placut tuturor, am scris textul iar restul au venit de la sine. Ca in cazul fiecarei mele piese, sper ca mesajul sa „atinga” pe cat mai multi dintre voi”, a declarat Doddy.
 
„E o placere si o onoare pentru mine sa lucrez cu Doddy. Lucrurile s-au legat foarte bine, cum se intampla de obicei intre MangoRecords si MusicExpertCompany. Ideea piesei a prins contur gandindu-ne la copilarie, la intamplarile pe care le-a trait fiecare dintre noi, la momentele pe care nimeni nu le va putea uita vreodata”, a adaugat Adeline.
 


Tag-uri: Adeline, Doddy, Iti va fi dor, lansare, Mango Records, Music Expert Company, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.552      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii