Dony lanseaza single-ul „Un sarut” feat Dianne

1 nov.    1.723     

dony dianne un sarut

Sarutul este primul semn al iubirii si de la primul sarut si pana la un milion, emotiile te cuprind de fiecare data si simti cum inima iti sare din piept.
 
Unul dintre cei mai sexy artisti din Romania, Dony, nu se desparte de ritmurile latino, pline de pasiune si lanseaza single-ul „Un Sarut” ce continua linia pieselor „caliente”.
 
O coproductie Cat Music si 1Artist Music, single-ul „Un Sarut” este compus de catre Dony si The Kid (Florin Cioran) si este un featuring cu Dianne, o artista aflata la inceput de drum, pe care Dony a descoperit-o pe YouTube.
 
„Sper sa va placa noul meu single, iar colaborarea cu talentata Dianne nu se opreste aici. Va promit noi piese alaturi de ea!”, declara Dony.
 
De la inceputul anului 2014 si pana in prezent, Dony ne-a prezentat piese diferite ca gen muzical, de la pop, la reggaeton. Este vorba despre “Sueno latino”, o piesa pasionala si cu versuri in limba spaniola, “Shoot me down”, cu versuri in limba engleza si un videoclip sexy si “Super noapte”, o piesa cu versuri in limba romana.
 


Tag-uri: 1 Artist Music, 1AM, audio, CatMusic, Dianne, Dony, lansare, single, Un sarut,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii