Dya lanseaza single-ul „Dor”

18 apr.    1.703     

Dya

Tu ce faci cand iti este dor? Are dragostea instructiuni de folosire? Exista vreo reteta pentru a nu-ti mai fi dor? Dya revine la piesele cu versuri in limba romana si lanseaza single-ul „Dor”, despre melancolie, iubire, sensibilitate, despre „zilele-n care aveam numai soare”.
 
„Piesa ‘Dor’ transmite emotie, regret, amintirea unei iubiri pierdute. Cu totii trecem macar o data printr-o experienta de genul acesta si in permanenta ne cautam jumatatea. Iubim, suferim, ne amintim, traim, ne este DOR…”, spune Dya.
 
„Dor”, noul single al artistei, este compus de catre Bodea Constantin, Mihai Andrei, Max Chisaru, Moraru Diana, Sihota Ioana si Smiley, prima colaborare pe care o are Dya cu studiourile HaHaHa Production.
 
In videoclipul regizat de catre Dan Petcan pentru piesa „Dor”, personajul interpretat de catre Dya percepe revenirea persoanei iubite prin amintirile ce o leaga de aceasta. Filmarile au avut loc in Gradina Botanica din Bucuresti, in sera mare, pe parcursul a 20 de ore.
 
Dya, tanara artista descoperita de catre Costi Ionita, a cucerit topurile muzicale cu single-urile „Stai” si „Don’t Know”, Dya si ne-a surprins cu schimbari spectaculoase de look, dar si de stil muzical. In plus, de la lansarea primului single si pana in prezent, s-au produs multe schimbari in viata artistei. Dya a inceput cursurile unei facultati de jurnalism si s-a mutat in Bucuresti, unde continua sa lucreze in studio piese noi.
 


Tag-uri: Cat Music, Dor, Dya, Hahaha Production, lansare, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii