Dya ne invita intr-un „Magazin de vise”

6 dec.    1.320     

Dya - Magazin de vise

Tanara artista lanseaza single-ul „Magazin de vise”, o piesa motivationala despre planuri marete, emotii, sinceritate, despre toate povestile ce pornesc de la un vis.
 
„‘Magazin de vise’ este o piesa care insumeaza vise, sperante, trairi… E despre mine si tine, despre visele pe care vrem sa le implinim, despre viata. Noi avem buzunarele pline de fise in propriul magazin de vise! Hai sa le auda o lume intreaga!”, spune Dya.
 
Cu un mesaj motivational „Daca nu acum, atunci cand/ Sa-mi iau visele rand pe rand. Daca nu eu, atunci cine / Are buzunarele pline… de fise”, piesa „Magazin de vise” este compusa de catre Randi, in studiourile Famous Production.
 
In urma cu cateva luni, Dya lansa single-ul si videoclipul „Dor”, pentru care artista a filmat in sera mare din Gradina Botanica Bucuresti, pe parcursul a 20 de ore. De la hiturile compuse de catre Costi Ionita, precum „Stai” si „Don’t Know” si pana in prezent, Dya a lansat piese ca „Dor”, „Perfect play”, a inceput sa compuna piese proprii, dar si pentru alti artisti si studiaza jurnalismul la o facultate din Bucuresti.
 


Tag-uri: Cat Music, Dya, Famous Production, Magazin de vise,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii