E timpul pentru Alex Velea – „Tiki Taka”!

1 aug.    1.814     

Alex Velea - Tiki Taka

După două single-uri sensibile („Din vina ta” și „Defectul tău sunt eu”), care au adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, e momentul pentru o nouă piesă Alex Velea. Artistul revine cu „Tiki Taka”, un single în care recunoaștem vibe-ul și energia primelor sale hituri.
 
„< < Tiki Taka > > este piesă senzațională, la care am lucrat mult alături de echipa minunată de la HaHaHa Production. Am așteptat cu nerăbdare să o lansăm, iar rezultatul a meritat din plin așteptarea.
 
Piesa are și un clip spectaculos, în regia lui Iulian Moga, un om alături de care este întotdeauna o plăcere să lucrez. Filmările videoclipului au fost o adevărată provocare pentru mine. Au presupus multe cascadorii, care m-au solicitat intens și mi-au dat destul de multe emoții. În același timp, a fost o experiență foarte frumoasă.”, ne spune Alex Velea.
 
Cel mai nou single a artistului este produs în studiourile HaHaHa Production. Muzica a fost compusă de Vlad Popescu, Șerban Cazan, Marius Pop, Alex Racoviță și Theea Miculescu, iar la versuri au contribuit Vlad Popescu și Theea Miculescu.
 
„Tiki Taka” este un single lansat de HaHaHa Production și Golden Boy Society.
 


Tag-uri: Alex Velea, Golden Boy Society, Hahaha Production, Tiki Taka,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii