Ed Sheeran si Rudimental au dezvaluit clipul „Bloodstream” la YTMA

6 apr.    1.415     

Ed Sheeran & Rudimental ­ Bloodstream

Ed Sheeran si Rudimental au dezvaluit videoclipul oficial al celui mai recent single „Bloodstream” in cadrul YTMA.
 
Premiile YouTube Music au creat mediul perfect pentru avanpremiera videoclipului < < Bloodstream > >. In cadrul ceremoniei sunt celebrate clipurile cu cele mai mari cresteri in vizualizari, abonati si interactiuni cu fanii din ultimele 6 luni.
 
Videoclipul il are in prim-plan pe cunoscutul actor Ray Liotta care joaca rolul unui rockstar imbatranit si singur care duce o viata retrasa. Excesele pe care le-a facut de-a lungul timpului l-au ajuns din urma, iar acum intreaga sa lume incepe sa se destrame. Videoclipul a fost regizat de un colaborator de lunga durata al lui Ed, Emil Nava.
 
Dupa ce a fost distins cu titlul de cel mai bine vandut artist al anului 2014 si a plecat acasa cu 2 trofee Brit Awards la categoriile „MasterCard British Album” si „British Male Solo Artist”, Ed Sheeran are multe motive de sarbatoare mai ales ca cel de-al doilea album al sau, „X”, a vandut peste 2 milioane de copii in Regatul Unit in doar 9 luni ceea ce inseamna ca este unul dintre cele mai bine vandute LP-uri din ultimul deceniu. La nivel mondial, „X” a depasit cifra de 7 milioane de copii vandute.
 
Ed Sheeran se va intoarce in Marea Britanie pentru trei show-uri sold-out pe Wembley Arena din Londra (10/11/12 iulie).
 
Cat despre Rudimental, acestia se pregatesc sa finalizeze cel de-al doilea album de studio. Mai multe informatii vor fi disponibile in curand.
 
Fanii din Romania vor avea sansa de a-i vedea live pe cei de la Rudimental in cadrul festivalului Electric Castle ce se desfasoara in perioada 25-28 iunie pe domniul castelului Banffy din judetul Cluj.
 


Tag-uri: Bloodstream, Ed Sheeran, lansare, Roton Music, Rudimental, Youtube Music Awards,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii