Eli si Alex Mica lanseaza single-ul „Nu mai cred in tine”

3 apr.    1.525     

Eli feat. Alex Mica - Nu mai cred in tine

Ce se intampla cand isi unesc fortele doi artisti cu milioane de vizualizari pe YouTube? Super-colaborare pentru single-ul „Nu mai cred in tine”.
 
Single-ul „Nu mai cred in tine” este colaborarea dintre Eli, cunoscutul artist timisorean si Alex Mica, autorul unuia dintre cele mai de succes piese internationale lansate de un artist roman, “Dalinda”, cu peste 100 milioane de vizualizari pe YouTube.
 
“Nu mai cred in tine” este povestea unei relatii esuate, in care cuvintele frumoase se transforma in reprosuri, iar personajele trec prin mai multe stari emotionale, de la dragoste la frustrare, neputinta si chiar ura.
O coproductie Cat Music si Voices Media, piesa „Nu mai cred in tine” este compusa de catre Eli si Alex Mica, iar videoclipul piesei a fost regizat de catre Ioana Gomoi.
 
“Eu sunt prieten cu Alex, ne stim de foarte mult timp si suntem din acelasi oras, Timisoara. Astfel ca aceasta colaborare a venit de la sine… Totul a decurs natural. Nu a fost nimic fortat, nu am cautat o reteta, am facut ce am simtit. Mi-a placut mult refrenul lui Alex si am decis sa il ‘imbrac’ cu o poveste interesanta”, declara Eli.
 
Colaborarea cu Alex Mica este al 5-lea videoclip lansat de catre Eli in mai putin de un an, dupa succesul obtinut alaturi de Oana Radu, cu piesa “Tu” (peste 18 milioane de vizualizari pe youtube, locul 1 in topurile radiourilor din Romania si 2 nominalizari la Romanian Music Awards la categoriile “Best New Act” si “Best Dance Song”), dar si dupa single-ul “Spune”, cu peste 4 milioane de vizualizari in cateva luni de la lansare.
 


Tag-uri: Alex Mica, Cat Music, Eli, lansare, Nu mai cred in tine, single, Voices Media,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.992      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.636      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.503      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii