Emil Lassaria lanseaza primul album EDM din Romania

27 sept.    1.876     

Emil Lassaria-Read-my-lips

Emil Lassaria a pregatit un nou set de piese care va electriza cluburile incepand cu toamna aceasta. Piesele reprezinta o premiera pentru Romania, fiind primul material EDM (electronic dance music) din tara noastra, demonstrand inca o data ca Lassaria este un deschizator de drumuri in materie de muzica de club.
 
Reunite in albumul online „Read My Lips”, DJ-ul ne face simturile sa vibreze cu 9 piese, fiecare continand un ingredient savuros prin care intrupeaza o senzatie diferita, permitand astfel publicului sa isi regaseasca starea de spirit de-a lungul ascultarii materialului.
 
„Pentru mine muzica e principala motivatie, de a ma trezi dimineata de a merge mai departe, de a ramane . Am ales EDM pentru că imi place sa ofer oamenilor energie pozitiva, iar EDM-ul este enegie pura”, a declarat Emil Lassaria.
 
Piesele se bucura fiecare de cate un videoclip online inspirat din formatul filmuletelor de pe platforma Vine. Videoclipurile acompaniaza perfect soundul fiecarei piese, fiind o reprezentare vizuala a beat-urilor mixate in maniera inedita de Emil Lassaria.
 
 

Tracklist:
 
1. Ready for the drop

2. Kalunga

3. Red Carpet

4. Sunshine

5. Endless Summer

6. Read My Lips

7. Up, up

8. Young and Restless

9. Crushing Minds


Tag-uri: EDM, Emil Lassaria, lansare, Romania,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii