Este DOC baiatul bun sau baiatul rau?

28 mart.    1.456     

DOC & Motzu - Baiatul bun baiatul rau

De aproape 18 ani, DOC este rapper-ul cunoscut pentru critica fină, dar dură a lucrurilor și a oamenilor care îl deranjează. Un tip direct, care face muzică pentru a se exprima și a-și susține ideile.
 
Noul său single „Băiatul bun, băiatul rău”, o piesă lansată în colaborare cu Motzu, Ana Maria Alexie si Vlad Munteanu, este unul atipic, care ne permite să descoperim un altfel de artist. Un om simplu, într-un moment de sinceritate cu sine însuși.
 
„Am scris piesa < < Băiatul bun, băiatul rău > > în decembrie 2011, exact la impulsul sentimentului pe care îl descrie. E o piesă scrisă pentru suflet, mai mult decât pentru minte, pentru că indiferent ce exprimă, rolul muzicii este să miște oamenii.” , declară Vlad.
 
DOC și Motzu feat. Ana Maria Alexie și Vlad Munteanu „Băiatul bun, băiatul rău” este cel de-al doilea extras de pe albumul „DOC și MOTZU – ÎN HD”, material ce urmează să fie lansat anul acesta.
 
DOC este un artist care activează pe scena hip-hop din România încă din 1997, când, împreună cu Nwanda și Deliric pune bazele trupei Trilogia. Doi ani mai târziu, lui DOC și Deliric li se alătură Vlad Dobrescu și ia naștere trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), cei trei inființând și primul label independent de hip-hop din România – Facem Records.
 
DOC pornește și un proiect solo, în 2010 lansând primul album – “Scăpat de sub control” – un material compus din 22 de track-uri și colaborări cu artiști printre care Cedry2k, Maximilian, Guess Who si Bitză. Urmează mixtape-ul “Rapcapitulare” , cel de-al doilea album – “Lucrare de control”, în 2011, și mixtape-ul “Trailer”, lansat în 2013.
 
Din 2014, DOC colaborează cu echipa HaHaHa Production, împreună cu care a lansat single-ul „Bula mea”.
 
„Băiatul bun, băiatul rău” este o coproducție Facem Records și HaHaHa Production.
 


Tag-uri: Ana Maria Alexie, Baiatul bun, baiatul rau, DOC, Facem Records, Hahaha Production, lansare, Motzu, Vlad Munteanu,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii