F.Charm ne prezinta un “Caz Real” alaturi de Zenn si Caitlyn

17 nov.    1.540     

F.Charm - Caz real feat. Zenn (special guest Caitlyn)

Anul trecut a fost despre “Nu iese fum fara foc”, iar anul acesta F.Charm ne canta despre un “Caz real” dupa o poveste traita de Zenn, si sustinut de vocea inconfundabila a lui Caitlyn.
 
“Am scris aceasta piesa fiind inspirat din povestea de dragoste pe care a trait-o Zenn. Fiind prieteni, am luat parte la evolutia si sfarsitul acestei relatii, m-a impresionat tot ce a trait acest om si asa a iesit „Caz real”, o poveste trista dar adevarata.
I-am propus sa isi exprime sentimentele prin intermediul viorii in aceasta poveste, iar Caitlyn are rolul de a intari mesajul pe care am vrut sa-l transmit.
Nu am vrut si nu vreau sa par vreun Doctor Love, dar imi place sa-mi exprim experientele din viata in piese, pentru ca atunci cand muzica se opreste, ascultatorul trebuie sa fi invatat ceva din ea, sa fi simtit si sa traiasca odata cu autorul, privesc fiecare piesa ca pe un episod dintr-un serial de succes numit de noi toti, Viata!
Music is a mission, not a competition!”, a povestit F.Charm.
 
Videoclipul este o productie The Others Studio, regia fiind semnata de Isabella Szanto, si este lansat de Red Clover Media si Lanoy Records.
 
“Ideea piesei m-a surprins la inceput, dar cand F.Charm mi-a aratat primele note si versuri din “povestea” vazuta prin ochii lui, mi-am dat seama ca piesa ar fi una foarte expresiva, avand in vedere ca muzica trebuie traita mai intai de catre compozitor ca apoi sa poata fi simtita de ascultator. Astfel m-a invitat sa particip si eu la Caz Real prin a „povesti” cu vioara ce spune el. Toata echipa a fost la inaltime si fiecare a pus suflet si multa munca sa faca ceva deosebit, de la muzica si videoclip la orice alt aspect, iar Caitlyn este exact vocea potrivita care a adus un plus de sensibilitate si de valoare piesei. Totul a fost o experienta unica iar rezultatul il puteti vedea direct urmarind „Cazul Real”., a completat Zenn.
 
“Mesajul piesei m-a impresionat si sensibilizat din prima. Cele mai frumoase piese sunt cele inspirate din realitate, din experientele proprii, oricine se poate regasi in ele, asa cum m-am regasit si eu pe alocuri. Dragostea e plina de suisuri si coborasuri, de experiente placute si mai putin placute, o multitudine de lectii de viata care te fac omul care esti astazi, te maturizeaza si iti dau forta. Sper ca publicul sa perceapa cu aceeasi emotie piesa, pe are si eu, impreuna cu F. Charm si Zenn am incercat sa o redam.”, a declarat Caitlyn.
 
“30 de grade”, “Nu iese fum fara foc”, “Cod Rosu”, “Mama” feat. Elena Gheorghe sunt doar cateva dintre single-urile de zeci de milioane de vizualizari lansate de F.Charm. Recent a colaborat cu Serena la single-ul acesteia, “Cupidon”. Pentru a afla ce alte colaborari mai pregateste si ce piese produce in studioul Lanoy, urmariti fb.com/fcharm.
 
Pentru a afla mai multe despre Zenn, urmariti fb.com/iamzenn, iar pentru a fi la curent cu activitatea muzicala a lui Caitlyn, vizitati fb.com/CaitlynOfficial.
 


Tag-uri: Caitlyn, Caz real, F Charm, Lanoy Production, Red Clover Media, Zenn,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii