Faceti loc in topuri pentru Nada Mas!

21 oct.    1.370     

Mario Joy

Marius Nicula alias „Mario Joy” si-a axat pana azi parcursul muzical in zona de studio si compozitie, contribuind alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la crearea unor serii de hituri, care și-au făcut cu ușurință loc pe piata muzicala cum ar fi: S.O.S. – Adina Zotea, I’m OK – Lavinia și multe altele.
 
A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze o piesa ca si artist interpret, moment ce a avut loc in anul 2010, single-ul fiind intitulat „Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor, piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.
 
In anii ce au urmat, dupa o serie de piese lansate, artistul a hotarat sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa „JHaps Records”, echipa de unde a plecat si hitul „Bilionera” cu peste 100 milioane de vizualizari pe Youtube, astazi venind in atentia publicului cu o compozitie proprie intitulata „Nada Más”. Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master in studiourile casei de discuri „JHaps Records” de catre Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.
 
Piesa are toate sansele sa devina hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul privind proiectul „Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.
 


Tag-uri: JHaps Records, Mario Joy, Nada Mas, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii