Feder dezvaluie videoclipul celui mai recent single, „Blind”

11 feb.    1.361     

Feder - Blind feat. Emmi

Dupa ce Feder a lansat un nou single, asteptat cu nerabdare de fani, acum a sosit moment sa vedem si videoclipul oficial.
 
„Blind” ft. Emmi urmeaza super hitului de debut, „Goodbye”.
 
„Blind este despre o femeie care isi da seama ca tipul pe care il considera prieten este, de fapt, indragostit de ea”, explica Feder. „Este despre secunda aceea in care ea reuseste sa realizeze care sunt adevaratele lui sentimente, pana atunci nereusind sa vada asta”.
 
Vizualul este incarcat de emotie si reprezinta oglinda explicatiei lui Feder. Situat intr-un cadru inspirat de peisajele glaciale ale Islandei, care te lasa fara suflare, clipul prezinta povestea a doi prieteni din momentul in care sentimentele romantice ies la iveala. Dinamica relatiei lor se schimba pentru totdeauna, iar cei doi se adancesc intr-o stare de incertitudine, lucru bine portretatizat atat de regizor, cat si de actori.
 
Feder a dat lovitura in Europa odata cu lansarea single-ului „Goodbye” care s-a situat pe primul loc in Belgia, Franta, Ungaria, Rusia, Turcia si Elvetia. Recent, Feder a fost distins cu trofeul pentru „Best New French DJ” la NRJ Awards.
 
Artistul a adunat peste 40 de milioane de plays pe Spotify, 20 de milioane de views pe YouTube si peste 8 milioane de identificari pe Shazam. Mai mult decat atat, Feder a cantat in deschiderea lui David Guetta si va lansa curand noi remixuri pentru piese semnate Guetta si Years & Years.
 


Tag-uri: Blind, Emmi, Feder, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii