Feli si Speak ne dau o lectie despre „Gelozie”

14 iun.    1.388     

Feli - Gelozia

„Am vrut să arăt o altă față a geloziei, acea gelozie conștientă pe care periodic ne place să o manifestăm … uneori, mai mult noi femeile, decât bărbații. Mai ales la începutul unei relații, ne proiectăm în minte tot felul de scenarii legate de persoana iubită, care trezesc în noi instinctul de detectiv :).
 
Toate acestea se întâmplă pentru că femeia este, într-un procent considerabil, o frumoasă Drama Queen. Nouă, deși nu recunoaștem, ne place ipostaza. Ne gândim că un pic de gelozie nu face rău nimănui. Ea poate fi, într-adevăr, sarea și piperul într-o relație, atât timp cât nu mergem în cealaltă extremă, de care ar trebui să fugim mâncând pământul.”, spune Feli.
 
Pentru că gelozia este, de cele mai multe ori, doar un sentiment blamat, Feli și Speak au transpus-o, cu ajutorul regizorului Ionuț Trandafir, într-o poveste cu accente comice, punând în lumină faptul că, în doze mici, gelozia este un lucru firesc în viața unui cuplu.
 
Piesa este o producție HaHaHa Production, fiind compusă de Feli, împreună cu Șerban Cazan și Speak.
 
De-a lungul timpului, Feli a cochetat cu toate genurile muzicale, de la pop-rock la sfera hip-hop, experiențe care au ajutat-o să-și definească stilul și să își dorească o carieră solo.
 
Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical. Anul trecut a lansat și primul său single – „Cine te crezi?”, o piesă care a urcat repede în topurile muzicale, artista devenind una dintre cele mai ascultate și apreciate voci din România.
 


Tag-uri: Feli, Gelozia, Hahaha Production, lansare, single, Speak,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii