Fiica Madonnei lanseaza un single in Romania

2 mart.    1.506     

Cristiana - Spune-mi

Lourdes Leon, fiica Madonnei, are o sosie in Romania, o sosie care are foarte multe trasaturi in comun cu superstarul american: talent, carisma si o vointa de fier.
 
Cristiana, in varsta de 17 ani, are toate atuurile pentru succes, iar astazi lanseaza primul single din cariera.
 
Piesa de debut, „Spune-mi”, ne vorbeste despre o iubire asupra careia s-a asternut un val de incertitudini si de nesiguranta.
 
„Spune-mi” evidentiaza cat de importanta este comunicarea intr-o relatie, speculatiile si gandurile nespuse avand un efect distructiv asupra oricarei iubiri, indiferent cat de puternica si intensa ar fi.
 
Cristiana studiaza canto la Liceul de Arta „Dinu Lipatti” din Pitesti, iar inca din copilarie si-a cultivat talentul si a transformat pasiunea intr-o cariera profesionista.
 
„Sunt foarte entuziasmata de lansarea primului meu single. Este un moment important pentru mine si ma bucur ca imi urmez visul meu cel mai de pret: sa cant si sa ma dezvolt ca artista” a declarat Cristiana.
 
Ea a adaugat: „Vreau sa multumesc, pe aceasta cale, parintilor mei care mi-au sustinut intotdeauna pasiunea pentru muzica, managementului meu de la Live Artist si casei de discuri Roton pentru ca mi-au transpus visul in realitate”.
 


Tag-uri: Cristiana, lansare, Roton Music, single, Spune-mi,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii