Fly Project si Misha lanseaza Jolie

18 nov.    1.189     

Fly Project feat. Misha - Jolie (by Dj Sava)

Succesul international al duo-ului Fly Project este intr-o continua crestere, in special in America Latina, unde urmeaza si un turneu, asa ca Tudor si Dan nu au timp de pierdut. Pentru ca publicul din Romania ii vrea mereu in prim-plan si sunt o sursa constanta de hituri, Fly Project lanseaza un feat cu Misha, o piesa perfecta pentru petrecerile de pe malul marii sau din cluburile de pe litoral.
 
Piesa Jolie a aparut printr-o colaborare intre Rappin’ On si Fly Records, prima de acest gen, iar DJ Sava si-a pus si el amprenta asupra produsului final.
 
„E genul ala de piesa pe care sa o dai tare in boxe si sa pleci spre mare. E o piesa care te indeamna la aventura, la nopti fierbinti, la vara aia pe care sa nu o uiti niciodata. Am lucrat foarte bine impreuna cu echipa Rappin’ On, nu exista competite intre studio-uri sau nu exista in cazul nostru, e vorba despre muzica, idei bune puse impreuna si cam atat” spune Tudor.
 
Videoclipul a fost produs de Alex Ceausu si, desi a fost implicata foarte multa figuratie, filmarea s-a terminat in 12 ore: „A fost printre putinele dati in care nu am stat foarte mult la o filmare si nici nu ne-a supus Ceausu la prea multe, Misha a fost cea mai solicitata si mai chinuita de data asta, fiind personajul principal in videoclip, a fost chiar o atmosfera placuta si n-am realizat ca s-au adunat niste ore de filmare la finalul zilei” declara Dan.
 
Ideea clipului merge exact pe filmul piesei, o petrecere care te face sa uiti de orice probleme, cu femei sexy, cu multi prieteni si muzica buna pana dimineata.
 


Tag-uri: dj sava, Fly Project, Fly Records, Jolie, misha, Rappin On, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.834      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.513      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.375      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii