Francisca lanseaza single-ul „OMG”

30 oct.    1.256     

francisca-omg

„OMG!” Francisca lanseaza un nou single solo, energic si foarte summerish, cu un beat si o poveste urban-flirty.
 
La cateva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa si videoclipul „Lacat la inima”, care in prezent aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube, Francisca ne surprinde cu o piesa dance, cu influente reggaeton, trap si R&B, compusa tot in studioul Panda Music, de catre George Papagheorghe si Marius Dia.
 
„Stiti momentele alea in care efectiv ‘ti se pune pata?’ In unele cazuri poate fi si ceva de durata. In orice caz, iubire sau doar pasiune, ce-o fi, ne da viata peste cap! Piesa ‘OMG’ reprezinta un alt capitol din viata mea, mai funny de data aceasta si vorbeste despre acea ‘chimie’ dintre cei 2 îndrăgostiti, dar si despre ‘bataile de cap’ care vin odata cu acea ‘indragosteala’, declara Francisca.
 
Francisca a pasit cu dreptul in muzica romaneasca, odata cu participarea la X Factor Romania, unde a demonstrat calitatile vocale exceptionale pe tot parcursul concursului. Ulterior ne-a surprins cu doua colaborari, prima dintre ele cu Uddi, colegul si prietenul ei de la X Factor, si colaborarea cu Pacha Man pentru single-ul si videoclipul „Lacat la inima”, ambele cu milioane de vizualizari pe YouTube.
 


Tag-uri: Cat Music, Francisca, OMG, Panda Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.857      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii