FreeStay lanseaza piesa „Cersetori de iubire”

25 mart.    1.513     

FreeStay - Cersetori de iubire

Trupa FreeStay face o surpriza tuturor celor care stiu sa pretuiasca iubirea pura, dincolo de cuvinte, dincolo de lucruri marete si dincolo de promisiuni – „Cersetori de iubire”.
 
Chiar daca in viata exista momente cand spunem ca nu cautam cu disperare iubirea, ne dorim atentie, incredere, timp, intelegere, prietenie si cautam toate modalitatile prin care sa simtim iubirea. Pentru ca atunci cand iubim cu adevarat, suntem fericiti.
 
De aceasta data, baietii de la FreeStay schimba registrul muzical si lanseaza o balada pop-rock „Cersetori de iubire”, compusa de catre Gabriel Huiban. In stransa legatura cu mesajul romantic si usor melancolic, piesa este lansata alaturi de un lyric-video filmat in alb negru.
 
Trupa FreeStay a luat nastere in urma cu 2 ani odata cu lansarea single-ului „Ea a fost Dana”, continuarea povestii pe care Florin Ristei o spunea in urma cu multi ani in piesa „Dana”, alaturi de trupa de pusti, „Amicii”. Din 2012 si pana acum, trupa FreeStay a concertat in sute de locatii din Romania, a lansat single-ul „Criminal Mind”, cu care baietii au participat in cadrul finalei Eurovision Romania, iar Florin, solistul trupei este marele castigator al emisiunii concurs X Factor Romania 2013.
 
In 2014, trupa FreeStay a lansat single-ul „Altfel de magie”, compus in studiourile HaHaHa Production, cu un videoclip in care cei 6 membri ai trupei, spontani si energici, intra intr-un joc cu o strategie bine pusa la punct, in care iubirea are de spus ultimul cuvant.
 


Tag-uri: Cat Music, Cersetori de iubire, Freestay, lansare, single, trupa,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii