Gipsy Casual & Starchild lanseaza single-ul „Let me go”

16 nov.    1.966     

Gipsy Casual & Starchild - Let me go

Gipsy Casual feat. Starchild? O combinatie la care, cu siguranta, nu se astepta nimeni! Astazi, artistii lanseaza piesa si videoclipul „Let me go”.
 
O coproductie Cat Music si Sprint Media, single-ul „Let me go” a luat nastere de la o linie melodica creata de catre Cristi (Starchild), iar vocea Gyei s-a potrivit de minune in context. Videoclipul a fost filmat pe Coasta de Azur, la Cannes (Franta) si in Mamaia, in regia lui Alex Ceausu.
 
Pe Starchild il stiti din colaborarile cu DJ Allexinno, „Senorita”, „Joanna”, „Bailamos”, „Baila Macarena”, dar si cu baietii de la Sunrise Inc pentru piesa „Lick Shot”.
 
„A fost anul provocarilor si consider ca Gipsy Casual e pregatita de orice, datorita polivalentei pe care o are trupa. Noi suntem deschisi provocarilor! Cu Starchild am avut o colaborare minunata, a fost rezonanta din prima! ‘Let me go’ este o piesa diferita de tot ce a compus si cantat Gipsy Casual pana acum, fiind dance-party, in proportie de 100%, cu influente iberice”, spune Mihai de la Gipsy Casual.
 


Tag-uri: Cat Music, Gipsy Casual, Let me go, Sprint Music, Starchild,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.860      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.395      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii