Glance cu Elena si Naguale lanseaza single-ul „In bucati”

25 oct.    2.097     

Glance Elena Naguale - In bucati

Dupa ce au scris istorie si au stabilit un nou trend muzical cu hiturile „Ecou” si „Mamma Mia (He’s Italiano)”, Glance si Elena Gheorghe continua povestea de succes cu single-ul „In bucati”, lansat alaturi de NAGUALE. „In bucati” duce mai departe stilul „Cinema” (primul single al lui Glance), dar ridica stacheta la un nou nivel emotional, mult mai dramatic.
 
„In bucati” spune o poveste, cum a fost si in cazul „Cinema”, in care sper eu sa se regaseasca cat mai multi. In fiecare vers simti beatul piesei, simti batalia interna a emotiilor care sufoca personajul si se revarsa foarte frumos in imaginile din acest clip”, declara Glance.
 
Piesa este produsa si compusa de catre KAZIBO Music – Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale), lansata alaturi de Cat Music si aduce in prim plan clipe intense, care pun in valoare lupta ce se duce in sufletul protaginistilor, atunci cand cand realitatea si dorintele nu coincid.
 
„A fost poate cel mai greu rol de pana acum. M-am lasat purtata de poveste, m-am pus in locul femeii lovite, mustrate… a fost greu”, declara Elena Gheorghe.
 
Videoclipul regizat de catre Dan Petcan ii aduce pe cei 3 artisti, Glance, Elena si Naguale, intr-un scenariu emotionant, cu multe provocari actoricesti, treceri intre emotii si stari diferite, roluri care evidentiaza vulnerabilitatile si sensibilitatea artistilor, in care dialogul interior se duce intre personajele interpretate de catre Glance si Elena. Lupta fizica se duce intre cei 2 sportivi de performanta, Bogdan Stoica si Stefan Szmoru, ce reprezinta alter ego-urile celor 2 protagonisti, iar Ovidiu Baciu (NAGUALE) preia rolul liberului arbitru.
 
„Conceptual, am compus aceasta piesa cu Alex Pelin pentru NAGUALE, tema cu influente balcanice, cu un intrument traditional romanesc numit Tigva si vocile semplate, ce continua stilul Naguale. Forma finala a piesei s-a conturat in jurul lui GLANCE, artistul KAZIBO Music”, declara Ovidiu Baciu (NAGUALE).
 


Tag-uri: CatMusic, Elena, Glance, In bucati, Kazibo Music, lansare, Naguale, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii