“Hai, spune tu”, ai auzit noua piesă a lui Randi?

28 feb.    1.520     

Randi - Spune tu

”Spune tu” este, așa cum ne-a obisnuit deja Randi, o poveste de dragoste transpusă în muzică. Atunci când iubim, ne proiectăm, inevitabil, viitorul alături de jumătatea noastră. Și care poate fi aspirația cea mai de preț a unui îndrăgostit, dacă nu căsătoria cu persoana iubită?
 
Noul single Randi spune povestea pe care o trăiește fiecare bărbat, atunci când se îndrăgostește și întâlnește părinții iubitei pentru a o cere în căsătorie, vorbindu-ne despre emoțiile și nesiguranța acestui moment.
 
Piesa a fost compusă de Randi în studiourile Famous Production, iar videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, tratează cu umor întâlnirea unui bărbat cu tatăl iubitei sale, care inițial nu este de acord cu povestea de dragoste a celor doi. Rolul “miresei” este jucat de către Mira, o solistă talentată și în plină afirmare.
 
Randi a avut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani, atât în calitate de solist, cât și în calitate de producător.
 
Piesele sale s-au menținut în poziții fruntașe în cadrul topurilor Radio și TV, iar ca producător, a compus piese pentru unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, Delia, Loredana, Corina sau Jo fiind doar câteva exemple.
 
Am scris piesa aceasta pentru toți bărbații care au trăit și vor trăi acel moment plin de emoție, când întâlnesc părinții iubitei, pentru a o cere de soție. ”Spune tu” este o piesă veselă, caldă și sinceră despre dragoste și puterea ei de a uni, de a convinge. spune Randi
 


Tag-uri: Famous Production, Randi, Spune tu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii