Hevito si Gipsy Casual & Ralflo lanseaza „Negra Linda”

1 aug.    1.718     

Hevito feat. Gipsy Casual & Ralflo - Negra Linda

Dupa colaborarea de succes cu DJ Sava pentru hitul „Bailando”, Hevito lanseaza, alaturi de Gipsy Casual si Ralflo, single-ul si videoclipul „Negra Linda”.
 
O coproductie Cat Music si Sprint Music, piesa „Negra Linda” este compusa de catre Hevito si Alin Radu, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si filmat pe Coasta de Azur.
 
„Colaborarea cu Hevito si Ralfo a mers manusa, parca am fi fost o trupa care ar fi cantat de mult timp impreuna, atat la studio, pe partea muzicala, cat si la filmarile pe care le-am avut la Nisa, Cannes si Monte Carlo. E o piesa care o sa placa sigur, pentru ca exista pata de culoare, e un single caliente si are un titlu sugestiv. In videoclip, Gya este Negra Linda, iar toata atentia este concentrata asupra ei”, spune Mihai de la Gipsy Casual.
 
„La ‘Negra Linda’, productia este semnata de catre Alin Radu, iar mix-masterul este realizat de catre Bunicu Magic. Sprint Music a avut ideea colaborarii cu Gipsy Casual si Ralflo. Videclipul este filmat pe Coasta de Azur si in Romania, la mare”, spune Hevito.
 
Originar din Republica Dominicana, Hevito a debutat in muzica in 2002 si inca de atunci compune melodiile pe care le interpreteaza. Artistul a colaborat in ultimul an cu DJ Sava, Tamy, Annely Cole.
 


Tag-uri: Cat Music, Gipsy Casual, Hevito, Negra Linda, Ralflo, Sprint Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.000      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.643      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.510      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii