Iana si Alessandra dau tonul distractiei din weekend cu “Aja Mara”

22 oct.    1.189     

iana-aja-mara-feat-alessandra

Weekend vine mai devreme cu o piesa plina de energie si senzualitate. „Aja Mara” este single-ul de debut al Ianei care este acompaniata de superba Alessandra, o artista deja cunoscuta si peste hotare.
 
In varsta de doar 22 de ani, Iana este foarte incantata si entuziasmata de lansarea primelei sale piese: „Mi-as dori ca Aja Mara sa le dea oamenilor o stare buna, asa cum imi da si mie cand o ascult. E starea aia pe care o ai cand stai la volan, vineri dupa job si stii ca vine weekendul, iti pui piesa preferata si calci acceleratia”, a declarat Iana.
 
Artista a inceput inca din copilarie sa fie atrasa de muzica, la varsta de 8 ani studia deja vioara si pianul, iar la 14 ani a inceput sa ia si lectii de canto.
 
Pentru Alessandra este a patra piesa din cariera, precum si a doua colaborare. Alessandra s-a bucurat de succes inca de la debut gratie pieselor „Eres Mi Vida” si „Khalia” care au strabatut si granitele tarii.
 
In final, Iana are un mesaj pentru toti ascultatorii sai: „”As vrea sa ii indemn pe ascultatorii mei sa-si urmeze visele si sa asculte muzica buna”.
 


Tag-uri: Aja Mara, Alessandra, Iana, Mixton Music, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.864      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.532      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.399      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii