Inna se pregateste sa lanseze un nou album in anul 2015

18 ian.    1.593     

Inna feat. Marian Hill - Diggy Down

Inna si Roton continua parteneriatul strategic cu un nou album ce va fi lansat in 2015. Primul extras pe single este chiar „Diggy Down”, care deja se poate auzi la posturile de radio si care electrizeaza cluburile din tara si nu numai.
 
In aceasta perioada, Inna se imparte intre scena si studio, acolo unde inregistreaza ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2015. Acesta va contine colaborari interesante cu artisti internationali, asa cum ne-a obisnuit deja, iar printre producatori se numara si Play & Win, cei care si-au pus semnatura pe hituri ca „Hot” sau „Lover”.
 
Pana la momentul lansarii oficiale a albumului, Inna ne-a oferit un videoclip sexy pentru „Diggy Down” filmat in Bucuresti, iar echipa sa a fost formata din Michael Mircea – regizor si John Perez – Director of Photography. Artista a mai colaborat cu el si pentru „Endless”, „WOW” sau „Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.
 


Tag-uri: 2015, album, inna, lansare, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii