Jessica D ne „da cu high” in noua piesa

6 ian.    1.513     

Jessica D - Da-mi cu high

Jessica D ne „da cu high” in cea mai recenta piesa, un adevarat „narcotic” muzical care promite sa devina hit. Artista cunoscuta pentru piese ca „Papi Chulo” sau „Hero”, care s-au cantat din Bulgaria si pana in Orientul Mijlociu, revine cu un single incendiar.
 
Explozie de energie si savoare, piesa Jessicai induce automat o stare de bine oricui o asculta, actionand ca o infuzie revigoranta.
 
Artista a povestit si cateva cuvinte despre piesa: „Prima data cand am ascultat piesa la Stereo Milk recunosc ca poate am avut aceeasi reactie ca si voi, cei care ati dat play acum. Este o piesa indrazneata! Dar este altceva fata de ce ascultam pe piata romaneasca muzicala de acum! Acesta este un mesaj in care, cu siguranta, toti ne regasim dar nimeni nu are curajul sa-l transmita asa. In toti exista pasiune iar Da-mi cu High reda cel mai bine starile prin care treci in momentul cand simti dorinta pentru ceva sau cineva. Atunci nu ramane decat sa ai curajul sa spui, sa faci ceea ce simti lasand la o parte „hainele” si sa fii TU pentru persoana pe care o vrei si o iubesti, asa cum nu te-a vazut nimeni.”
 


Tag-uri: Da-mi cu high, Jessica D, lansare, Roton Music, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii