Jos cu dictatura gerului! Sa vina Che GueVARA!

21 ian.    1.376     

Abia astept sa vina vara

S-a demonstrat stiintific: daca invocam tot mai mult vara prin puterea gandului, putem influenta schimbarea temperaturilor si, astfel, putem grabi venirea anotimpului cald.
 
Legea atractiei este una binecunoscuta, explicata pe larg in cartea si filmul documentar „The Secret”: numai generand ganduri pozitive, atragem si evenimente pozitive in viata noastra.
 
Pornind de la aceasta idee si manata de dorinta acerba de a goni gerul naprasnic ce s-a instalat dictatorial in tara noastra, a izbucnit si „revolutia” prin piesa „Abia astept sa vina VARA”. Liderii miscarii cer ca vara sa fie repusa in drepturi in toata tara, din Costinesti pana in Bucursti, cat mai repede cu putinta. Identitatile lor sunt inca necunoscute, dar odata ce ascultatorii li se vor alatura impotriva gerului punand piesa pe repeat, vor recunoaste imediat cine se afla in spatele curajoasei initiative.
 
Piesa „Abia astept sa vina VARA” pare a avea un efect instant asupra celui care o asculta, intesandu-i gandurile cu amintiri despre vara si cu planuri de vacanta.
 
Asa ca, folosindu-ne gandurile frumoase si cantand de zor „Abia astept sa vina VARA”, sa uram iernii: „Iesi afara, gerule din tara!”
 


Tag-uri: GueVARA, lansare, Roton Music, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.552      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii