Kaira si Sisu Tudor sunt „Condamnati la fericire”!

25 oct.    2.140     

Kaira-Sisi-Tudor-Condamnati-la-Fericire

Noua revelatie din industria muzicala romaneasca, Kaira, lanseaza single-ul „Condamnati la fericire”, in colaborare cu Sisu Tudor, un artist hip-hop autentic si cu rezonanta in muzica, co-autor al versurilor piesei.
 
Produsa in studiourile Kazibo Music de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale) si lansata alaturi de Cat Music, piesa „Condamnati la fericire” are un puternic mesaj social, ce pune in discutie subiectul unitatii nationale.
Orechestrat de catre Dan Deaconu si Daniel Costache, single-ul Kairei vorbeste despre eroii in devenire, eroi ce vor aduce un val de schimbare in Romania.
 
„Kazibo Music este familia mea muzicala si am reusit sa ma regasesc din punct de vedere muzical. este piesa care transmite mesajul meu si al lui Sisu, nealterat, catre public. Sunt Kaira si iubesc Romania!” declara Kaira.
 
In mai putin de un an de la lansare, sub managementul Kazibo Music, Kaira a ajuns in topul celor mai difuzati artisti din Romania. Colaborarea cu Delia pentru hit-ul „Pe aripi de vant” i-a adus aprecierea ascultatorilor si Kaira este determinata sa demonstreze ca are locul ei in industia muzicala.
 


Tag-uri: audio, CatMusic, Condamnati la fericire, Kaira, Kazibo Music, lansare, single, Sisu Tudor,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.847      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii